Nyhetsbrev och sociala medier

Prenumerera på ISF:s nyhetsbrev och följ oss i sociala medier för att få information om rapporter, startade projekt, lediga tjänster och annat som rör vår verksamhet.

I nyhetsbrevet får du information om våra rapporter, pågående projekt och inbjudningar till seminarier.


Förutom vår webbplats använder vi följande sociala medier:

På LinkedIn, Facebook och X informerar vi om nystartade granskningar, rapporter, seminarier och annat som rör vår verksamhet.

Vår närvaro på sociala medier syftar till att underlätta för dig som är intresserad av vår verksamhet att snabbt få information på ett sätt som passar dig. ISF har inga möjligheter att föra dialog med andra via sociala medier.

För att kontakta ISF, vänligen se våra kontaktuppgifter.

Vill du lämna synpunkter på socialförsäkringen, vänligen använd kontaktformuläret.

Inlägg som görs på ISF:s sidor i sociala medier blir allmänna handlingar. De kan läsas av andra och kan bli tillgängliga via sökmotorer. Informationen kan komma att registreras i ISF:s diarium.

Inlägg publicerade av andra användare än ISF är inte information från ISF och förmedlar inte nödvändigtvis myndighetens åsikt.

ISF förbehåller sig rätten att ta bort egna och andras inlägg på ISF:s sidor i sociala medier. Inlägg som omfattas av sekretess, innehåller sådant som strider mot lag eller på annat sätt är stötande, kränkande eller olämpligt får inte publiceras, utan tas omedelbart bort. Vi tar också bort material som har kommersiellt syfte.

ISF kan komma att blockera användare som inte följer dessa regler. Uppmärksamma oss gärna på inlägg som strider mot dessa regler genom att mejla registrator@isf.se. Myndigheten kommer inte att informera om att inlägg har tagits bort från mediet eller har överförts till diariet.

Mer information om hur ISF hanterar personuppgifter