Nyhetsbrev och sociala medier

Här kan du prenumerera på ISF:s nyhetsbrev via e-post. I nyheterna presenteras framför allt våra granskningsresultat.

I ISF:s nyhetsbrev presenteras våra rapporter, pågående projekt och inbjudningar till seminarier.

Starta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att ange din e-postadress nedan och klicka "Prenumerera".

ISF behandlar personuppgifter i samband med din anmälan om prenumeration av våra nyhetsbrev. Behandlingen sker för att vi ska kunna administrera prenumerationen och skicka ut informationen. Den rättslig grunden är att fullgöra de avtal som ingåtts i samband med anmälan som prenumerant. Om du inte längre vill ha nyhetsbrev kan du skicka e-post till oss och meddela det. Vi kommer då att radera din e-postadress.

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.

E-postadress

Förutom vår webbplats har vi följande digitala kanaler:

På Twitter och LinkedIn informerar vi om startade projekt, rapporter, seminarier och annat som rör vår verksamhet.

Vår närvaro på sociala medier syftar till att underlätta för dig som är intresserad av vår verksamhet att snabbt få information på ett sätt som passar dig. ISF har inga möjligheter att föra dialog med andra via sociala medier.

För att kontakta ISF, vänligen använd de kontaktuppgifter som finns på vår webbplats.

Vill du lämna synpunkter på socialförsäkringen använd kontaktformuläret som finns på vår webbplats.

Inlägg som görs via de sociala medier ISF använder blir allmänna handlingar. De kan läsas av andra och kan bli tillgängliga via sökmotorer. Informationen kan komma att registreras i ISF:s diarium.

Inlägg publicerade av andra användare än ISF är inte information från ISF och förmedlar inte nödvändigtvis myndighetens åsikt.

ISF förbehåller sig rätten att ta bort egna och andras inlägg på ISF:s sidor i sociala kanaler. Inlägg som omfattas av sekretess, innehåller sådant som strider mot lag eller på annat sätt är stötande, kränkande eller olämpligt får inte publiceras, utan tas omedelbart bort. Vi tar också bort material som har kommersiellt syfte.

ISF kan komma att blockera användare som inte följer dessa regler. Uppmärksamma oss gärna på inlägg som strider mot dessa regler genom att mejla registrator@isf.se. Myndigheten kommer inte att informera om att inlägg har tagits bort från mediet eller har överförts till diariet.

Mer information om hur ISF hanterar personuppgifter finns på sidan Behandling av personuppgifter.