Media

ISF:s kommunikationsfunktion hjälper dig som representerar media att hitta rätt person att prata med eller intervjua. Vi kan också ge dig aktuell information om ISF:s verksamhet, pågående uppdrag och de rapporter vi publicerat.

Följ vår verksamhet via Twitter Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., Linkedin Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller genom att prenumerera på vårt e-postnyhetsbrev. 

Våra nyheter och pressmeddelanden listas i vårt pressrum. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Som vi har via PressMachine.

Prenumerera

Vill du få alla ISF:s pressmeddelanden i mejlen? Gå till vårt Pressrum Öppnas i nytt fönster. och klicka på ett pressmeddelande i listan och klicka därefter på knappen 'Prenumerera' i högra hörnet.

För utlämning av allmänna handlingar vänd dig till ISF:s registrator.

Kommunikationsansvarig

Therese Östh, 010-174 15 57, therese.osth@isf.se

- ISF rapporterar till Socialdepartementet.

- Verksamheten finansieras genom anslag och den årliga budgeten är cirka 70 miljoner kronor.

- Under 2020 har ISF publicerat 10 rapporter inklusive den årliga rapporten för 2019. Myndigheten har också publicerat 2 skrivelser.

- ISF har omkring 50 medarbetare. Generaldirektören heter Eva-Lo Ighe.

- Medarbetarna i kärnverksamheten har mycket hög kompetens inom socialförsäkringsområdet och utbildningsbakgrund inom bland annat nationalekonomi, statsvetenskap, juridik och medicin. En tredjedel av medarbetarna har forskarutbildning.

- Medelåldern är 45 år.

- Andelen kvinnor är 60 procent och andelen män är 40 procent.